Puuwatti Oy

600true slidenames under 200true true 1000none
 • 5000 fade true 40 bottom 30 http://www.puuwatti.fi/kaukolampo-2/
  Lämpöpalvelut 
  Lämpöpalvelut
 • 5000 fade true 40 bottom 30 http://www.puuwatti.fi/puutavaran-murskausurakointi/
  Energiapuun hankinta 
  Energiapuun hankinta
 • 5000 fade true 40 bottom 30 http://www.puuwatti.fi/konsultointi-ja-koulutus/
  Konsultointi ja koulutus 
  Konsultointi ja koulutus
?

Puuwatti Oy:n historia

Puuwatti on lämpöyritys, joka alunperin perustettiin osuuskunnaksi kesällä 2001. Alusta asti ajatuksena on ollut toiminnan laajentaminen uusiin kohteisiin sekä yrityksen pitkäjänteinen kehittäminen. Vuosina 2005 ja 2006 Puuwatti teki uusia lämmöntoimitussopimuksia, joiden takia osuuskunta muutettiin osakeyhtiöksi. Näin syntyi Puuwatti Oy.

Suomalaista bioenergiaa

Puuwatti Oy:n päätoimintamuoto on bioenergialla tuotetun lämmön myynti yrityksille ja yksityisasukkaille. Toiminta-alueena on ensisijaisesti Tampereen talousalue Pirkanmaalla. Energiantuotannossa käytetään kotimaisia uusiutuvia polttoaineita kuten metsähaketta ja puupellettiä. Kevyttä polttoöljyä käytetään ainoastaan varajärjestelmissä, joilla varmistetaan häiriötön lämmöntuotanto kaikissa olosuhteissa.

Osaaminen

Puuwatin henkilökunta on alansa parhaita asiantuntijoita. Toimitusjohtaja Veli-Matti Alanen on valtakunnallisestikin tunnettu puuenergian osaaja. Hän on työskennellyt energianeuvojana ja -asiantuntijana vuodesta 1997 alkaen Metsäkeskuksella, Jyväskylän teknologiakeskuksella ja Jyväskylä Innovation Oy:llä. Päätoimiseksi Puuwatti Oy:n toimitusjohtajaksi hän siirtyi vuonna 2007.

Puuwatti – Kotimaista energiaa vaivattomasti!