Konsultointi ja koulutus

Lämmöntuotantotoiminnan neuvonta, koulutus ja konsultointi ovat myös Puuwatin toimialaa.

Puupohjaisten polttoaineiden hankintaketjut, lämpökeskusten perussuunnittelu ja kannattavuuslaskenta ovat usein kysymyksiä, joihin etsitään ratkaisua. Tyypillisiä bioenergiaan siirtymistä suunnittelevia kohteita ovat pienkiinteistöt, maatilat, teollisuuskiinteistöt sekä julkiset kiinteistöt. Lämpöyrittäjyyden konsultointi on Puuwatin vahvinta aluetta, johon pystymme tarjoamaan asiantuntevaa palvelua niin lämmön myyjälle kuin ostajallekin.

Lämpöyrittäjäkursseja on järjestetty koko maassa eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Kurssit räätälöidään aihealueen ja osallistujien toiveiden mukaisesti.

Neuvo 2020 maatilojen neuvontajärjestelmän neuvojatunnukset on myönnetty Juha Hiitelälle. Maatilojen energia-asioissa ota yhteyttä Juhaan 0400-767340.

Lisätiedot Neuvo 2020 järjestelmästä tästä.

Osaaminen

Puuwatin henkilökunta on alansa parhaita asiantuntijoita. Toimitusjohtaja Veli-Matti Alanen on valtakunnallisestikin tunnettu puuenergian osaaja. Hän on työskennellyt energianeuvojana ja -asiantuntijana vuodesta 1997 alkaen Metsäkeskuksella, Jyväskylän teknologiakeskuksella ja Jyväskylä Innovation Oy:llä.

Lue lisää lämpöyrittäjyydestä Motivan Osta lämpö valmiina -esitteestä: OstaLampoValmiina

Puuwatti – Kotimaista energiaa vaivattomasti!