Lämpöpalvelut

Puuwatti Oy:n toiminnan kulmakivet ovat kotimainen, lähellä tuotettu ja uusiutuva polttoaine sekä tyytyväiset asiakkaat. Asiakastyytyväisyyden takeena ovat pitkäjänteinen toiminta, lämmöntuotannon toimitusvarmuus sekä ennenkaikkea lämmön edullinen hinta.

Puuwatti Oy tekee sopimuksia lämmöntuotannosta ja huolehtii sen vaatimista investoinneista kokonaistoimituksina. Häiriöttömän lämmöntuotannon takaamiseksi käytämme vain laitevalmistajia, joiden tuotteiden laatu ja toimintavarmuus ovat tunnetusti hyvät. Polttoaineen hankinnassa Puuwatilla on useita yhteistyökumppaneita lähialueelta.

Puuwatti tuottaa kaukolämpöä kahdessa kohteessa Pirkanmaalla.

Nokia, Linnavuori

Puuwatin ensimmäinen kaukolämpökohde sijaitsee Nokian Linnavuoressa, osoitteessa Marskinkatu 2. Kaukolämpöverkon runkolinjaa on alueella noin 3 km ja kaukolämpöasiakkaita 25 kpl. Uusia kiinteistöjä voidaan vielä liittää olemassa olevan runkoverkon alueella.

Ylöjärvi, Parman alue

Puuwatin toinen kaukolämpökohde sijaitsee Ylöjärvellä, Parman betonielementtitehtaan läheisyydessä. Alueella olevaa runkolinjaa laajennetaan jatkuvasti ja uusia kiinteistöjä voidaan liittää myös tulevaisuudessa.

Yksittäiset kiinteistöt

Puuwatti tekee haluttaessa tarjouksen lämmön kokonaistoimituksesta myös yksittäiselle isommalle kiinteistölle. Kiinteistön edellytykset ovat sijainti Pirkanmaalla ja riittävä energiankulutus, minimissään 1000 MWh/vuosi. Kysy tarjousta!

Puuwatti – Kotimaista energiaa vaivattomasti!